Satış Bölümü:       +995 599 689 988

Danışman doktor: +995 599 930 171

E-mail: info@margali-ltd.com

 

Тбилиси, ул. Алеко Гобронидзе д.1 кор А 3 этаж

 

 

 

 

A.S. Antonov, Sankt-Peterburg ili

Sizlere kendi hikayemi anlatmak istiyorum. 7 yıl önce kendimi halsız hissediyordum ve nefes almaktan zorlanmaktaydım, sonradan tahlilleri ve röntgeni yaptırdım, bunun sonucunda bende 1. Aşamadaki tüberkülöz hastalığı teşhis edilmiştir! Hastanede ben tedaviyi görmekteydim, fakat zaman geçince durumum iyiye gitmemiştir. İki yıl boyunca hapları aldıktan ve iğneleri yaptırdıktan sonra, durumum iyiye gitmemiştir! Ben tomogramı yaptırmıştım ve hastalığım 3. Aşamada ve açık olduğunu öğrenmiştim, bana kemoterapi kurunu yaptırmamı teklif ettiler ve klinikteki özel odalarda bulunma kaydıyla kaydımı yaptılar! 3 yıllık aralıklarla kemoterapiden sonra, hastalığım adapte olmuştur ve ilaçlara dayanıklı olmuştur! Kemoterapiden sonra yan etkilerden karaciğeri korumak için bir sürü ilaçları aldım, antibyotiklerden kaynaklanan halsizliğim beni delirmekteydi! Akat teşhisim değişmemiştir, 3. Aşamadaki tüberkülözüm vardı, hem de ilaçlara dayanıklı tüberkülöz! Bana yardım etmek için kız kardeşim tüm çareleri ve ilaçları araştırmıştır, bir gün gelip Gürcistan’da üretilen Kokhalon-Mak ilacı bulduğunu ve ilacın yeni olduğunu söylemiştir! Biz bu ilacı denemeye karar verdik, çünkü bu ilacın yan etkileri yoktu! Biz bu ilacı 3 ay için aldık, Rusya’da bu ilacı bulmak mümkün değildi! İlk aayda içtiğimgünden itibaren 10. Günde ben enerjimin arttığını hissetmiştim ve koyu renkli balgamı çıkartmaya başlamıştım! İkinci ayda balgam rengi değişti ve nefesim açılmıştır! Dördüncü ayda kendimi çok iyi hissediyordum ve tahlil sonuçlarımda tüberküloz bulunmamıştır! Bu kabusun bittiğine bugüne kadar inanamıyorum ve Kokhalon-Mak ilacı için Margali firmasına teşekkürler etmek istiyorum!

 

İNVİTRO

 

Antonov Aleksandr  Sergei-oğlu

“LadMed” Limited Şirketi

Cinsiyeti: Erkek

8(812)363-363-0

Yaşı: 35 yaşında

Sankt-Peterburg, İndustriyalnı Caddesi, Ev No 15, Lit. A

Kimlik numarası: No 229088055

 

Numunenin alma tarihi: 15.01.2019  13:56

 

Numunenin giriş tarihi: 16.01.2019  08:22

 

Doktor: 16.01.2019  18:55

 

Sonucun basma tarihi: 16.01.2019  19:12

 

 

Araştırma                       Sonuç                            Birimler      Referans değerleri

Mycobavterium tuberculosis 

complex (kaç) DNA              Bulunmamıştır

 

Beyanname yorumları:

Lokalizasyon: Kan serumu, PCR

Dikkat! Formun eltronik nüshasında araştırmanın adı sitenin aşağıdaki adını ve araştırmanın tarifesini kapsamaktadır: http://invitro.ru/.

Araştırmalarının sonuçları teşhis sayılmamaktadır ve uzmandan danışmak gerekmektedir.

Laboratuvar müdürü: İzması ve mühürü bulunmaktadır.

 


 

 

S.G. Neudachina

2014 yılında ben kendimi kötü hissetmeye başladım ve ben yüzümün sararmaya başlandığını ve cinsiyet organlarımda ve dudaklarımda şeffaf sivilceler gibi çıktığını farketmiştim. Ben derhal doktora başvurdum. Tahlilleri yaptıktan sonra bende B Hepatiti ve genital herpesi bulunmuştur, bağışıklık sistemim çok zayıftı ve ben sık sık grip olmaya başladım. Bana değişik ilaçları önerdiler, fakat ben t,m bunların sadece destek amacıyla yapıldığını ve bir çare bulmadan hiç bir sonuca varamayacağımı anlamaya başlamıştım! Ben İnternette Kokhalon-Mak ve Mak-Tsir ilaçlarıyla ilgili olarak bilgileri buldum uzmanlardan danışılmıştım ve bana her iki ilacı birlikte olarak önerdiler -4 ay boyunca Mak-Tsir ilacını ve 7 ay boyunca Kokhalon ilacını içecektim! Bu ilaçları alma esnasında ilk ayda sararmalar geçmeye başlamıştır ve sivilcelerden kaynaklanan ağrılar bu kadar şiddetli değildi, ilaçları içtiği günden itibaren 31. Gününde ben tahlilleri yaptırmıştım, tahlil sonuçlarım iyiydi ve ben tedavi görmeye devam etmiştim. 4. ayda B Hepatiti artık bulunmamıştır ve herpes değerleri pratik olarak normaldı!. Tedavinin tam kurunu geçtikten sonra, ben Sankt-Peterburg’daki İNVİTRO Merkezi’nde tahlilleri yaptırmıştım ve tahlil sonuçları normaldı! Bu ilaçları icat eden insanlara teşekkür etmek istiyorum, sonuç için çok teşekkür ederim!

 

İNVİTRO

 

Snejana Gais-kızı Neudachina  

“İnvitro SP6” Limited Şirketi

Cinsiyeti: Kadın

8(812)363-363-0

Yaşı: 39 yaşında

Sankt-Peterburg, Transports Sokak, Ev No 24, Lit. A, pom 3H

Kimlik numarası: No 215473553  

 

Numunenin alma tarihi: 16.11.2017  08:03  

 

Numunenin giriş tarihi: 17.11.2017  07:34  

 

Doktor: 19.11.2017  17:52  

 

Sonucun basma tarihi: 19.11.2017  17:52  

 

 

Araştırma               Sonuç        Birimler      Referans değerleri        Notlar

Hepatit B virusu (kol.) < 10^2          ME/ml.         Bulunmamıştır          < 10^2 olumlu sonuç,

DNA                                                                                                        DNA VGV konsantrasy-

                                                                                                                onu < 10^2  ME/ml.-den

                                                                                                                az

Herpes simplex virus I  Bulunmamıştır     

(kaç.)   DNA

Herpes simplex virus II  Bulunmamıştır     

(kaç.)   DNA

 

Dikkat! Formun eltronik nüshasında araştırmanın adı sitenin aşağıdaki adını ve araştırmanın tarifesini kapsamaktadır: http://invitro.ru/

Beyanname yorumları:

Lokalizasyon: Kan serumu, PCR

Laboratuva doktoru: I.B. Svatkovskaia - İzması ve mühürü bulunmaktadır.

 


 

Erken, 35 yaşında, Almatı, Kazakistan

Ciddi ameliyattan sonra, B Hepatiti teşhisimi koydular. O anki durumu hatırlamak bile korkunçtur. Ben derhal tedavi görmeye başladım, doktorların önerdikleri tüm ilaçları almaktaydım. Ben ülkede en meşhur hepatoloji uzmanlarında tedavi görmekteydim, bunlardan biri sadece ellerini kaldırmıştır ve virusun kendiliğinde yok olduğunu söylemiştir.

Ben şalşırmıştım ve ne yapacağımı bilemiyordum. Ağrılarım kaybolmamaktaydı, karaciğerim hiç durmadan ağrımaktaydı, 1 mililitre üzerindeki virüslerin miktarı ise artık 2000’e çıkmıştır. İnternette tedavi olabileceğimi öğrendim, fakat bunun bedeli yaklaşık olarak 20 000 ABD Doları’ya mal olurdu, fakat bir alternatif vardır –MAK-TSİR ilacı. Ben hiç düşüynmeden 4 kavanozu aldım, sonuçlar beni şaşırttılar, ben çoktan beri kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.

Genel olarak dünyanın kanunu , sağlık konusunda tasarruf edilmez. İlaç için de sizlere teşekkürlerimi sunuyorum!

 


 

Mira A, 46 yaşında, Almatı, Kazakaistan

Son üç yıldıur hastanelerde geçirmiştim, tedavi görmekten başka bir şeyi yapmıyordum. Bunun i

Çin çok zamanı ve paramı harcadım, fakat sonuçları çok kötüydü. Bitmez öksürük, nefes darlığı ve sürekli halsızlık. Temiz hava almaya sokağa çıoktığım zaman, beş dakika sonra sokakta çabuk oturacak sandaliyeyi arıyordum. İşyerimde sürekli hastanelerde olduğumu götünce bana sokağa çıkmamı teklifs ettiler. Genel olarak durumum ktitikti.

Beni muhteşem KOHOLOK-MAK ilacı kurtarmıştır, fakat bu ilaç pek ucuz değildi, fakat bunun sonucu daha pahalıdır! Ben tam iki kuru aldım ve muayeneden geçtim. Doktorlar sadece ellerini kaldırdılar, onlar bu analizlerin benim olduğuma inanmıyorlardı! Sonuç şaşırtıcıydı! Şimdi ben çalışıyorum, nefes darlığından ve halsizlikten hiç bir şey kalmamıştır, saatlerce geziyorum ve hiç yorulmuyorum. Sizlere ok teşekkür ediyorum. Bu ilacı herkese tavsiye edebelirim – bu ilaç muhteşemdir!

 


 

Tatyana Kharina, 27 yaşında, Kropotkin ili

3 ay bopyunca 3. Aşamada verem hastralığıms vardı. Çok ağır durumda yatmaktaydım, üç ay sonra doktorlar tedavimen vazgeçipbeni evime gönderdiler, doktorlar yapılacak hiç bir şeyin olmadığını sçylediler!!! Bana KLOKHALAN-MAK ilacınkı denemeyi teklif ettiler. İlk 10 gün içinde ben ilacın etkisini hissettim. İştahım açılmıştır, yüzümün rwngi değişmiştir, güçlerim artmıştır! 26 gün boyunca ilacı içtikten sonra, ben röntgeni çektirmiştim.

İlacı içmeden önce akciğerlerim pratik olarak çok kötü durumdaydı 26 gün sonraki aklciğerlemin durumu

Bugünlerd eben pratik oplarak sağlıoklıyım!!!

 


 

Kurban Baykuşinov, 51 yaşında, Kazakistan  

10 yıl önce bana B ve C Hepatit teşhisi konulmuştur, bir kaç yıl sonra karaciğerimin sirozu gelişmitşir. Ağrılar ve mide  kanamaları vardı, alışma yeteneğim azalmıştır, iştahım kaybolmuştur, yüzümün rengi sarıydı. Ben acele ameliyat olunmuştum. Tedavi için yaklaşık olarak 30 bin ABD Doları’nı harcamıştım, fakat durumum sadece kötüye gitmekteydi.

Tanıdıklarım bana MAK-TSİL ilacını anlattılar. İlk baştan ben bu ilcı ciddiye almadan almaya başlamıştım, bazen bir kaç gün içmemekteydim, önerilen diyeti sürekli olarak tutmamaktaydım. Fakat MAK-TSİL ilacını 26 gün sonra ben tahlilleri yatpırdım ve şaşırmıştım: B Hepatiti bulunamamıştır, sadece C Hepatiti bulunmuştur. Akat doktorlar bir kaç ay sonra C Hepatitten kurtulacağımı söylediler.

Ben çok yıl sigara içmekteydim ve “NeliSa” ilacını içmeye karar verdim. Bu iki ilaç bana yepyeni hayatı verdiler!!! Dostlarım daha iyi göründüğümü söyulediler, yüzümün rengi iyileşmiştir, güçlerim artmıştır. Gerçi, safra kesesimde yoğunm safra kalmıştır, fakat, sanırım, bu da çabuk geçecektir!!!!!!!!!

 


 

Sergenova A, 62 yaşında, Tataristan, Rusya Federasyonu  

5 yıl önce bana akciğerin infiltratif tüberküloz teşlhisi konulmuştur. Son işki yıl boyunca ben çzel kurumda tedaviyi görmekteydim. Çok para harcamıştım ve çok gayret etmiştim. Fakat bir sonuca varamamıştım, gün gittikçe durumum kötüye gitmekteydi, ailem çareyi bulamıyordu ve teslim olmuştur. Ben kendimi bir yük olarak hissetmekteydim.

KOKHALON-MAK ilacı tesadüffens öğrendim, bunu çocuklar getirdiler! Pek çok umudum yoktu, fakat yine de denemeye karar verdik. İlacı ilk ay içtikten sonra, durumum oldukça iyileşmeye başlamıştır. Tedavişnin tam kuru aldıktan sonra, röntgenlerimi çektirmiştim, sonuç muhteşemdi, akciğerlerim temiz ve sağlamdı! Bugüne kadar inanamıyorum! Bu mucizedir! Şu anda ben tam olarak sağlıklıyım! Bu muhteşem ilaçların üreticilerine teşekkür ediyorum! Siz insanlara hayatı hibe ediyorsunuz!

 


 

Турсын Рысбекулы 35 лет. Казахстан.

3 yıl boyunca verem hastalığım vardı. Bu süre içinde ben bir kaç klinikte yatmıştım, köpek etini yemiştim, köpek yağını kullanmıştım, otları ve 16 adet kimyasal ilaçlarını içmiştim, son yedic ay boyunca ise klinikte bu ilaçlardan ben az kaldı delirmek üzereydim.

Halüsinasyonlar ve şok durumu gibi yan etkilerim vardı ve 2-3 defa ben baygın durumda iken yatmaktaydım mide bulantısı ve baş dönmelerim vardı, tüberküloz tedavisi de sonuçsuz geçmekteydi. Olumlu sonucunun yerine, tüberkülozum 4. Aşamaya varmıştır, doktorlar yapacilekleri hiç bir şeyin olmadığını sçylediler ve beni evime gönderdiler.

Ben öleceğimi hissediyordum. Fakat kız kardeşim tedavi yöntemlerini aramayı kesmemiştir ve İnternette sayfanızı bulmuştur. 3 ay gibi kısa süre içinde tamamen tedavi edilebileceğine inanmak çok zordu, fakat biz denemeye karar verdik ve pişman olmadık.

Üç ayın yerine, ben sadece 1 ayda tedavi olmuştum. Röntgeni çektiğimde ve röntgenoloji uzmanı akciğerlerimin temiz v etamamen sağlam olduğumunu söyleddiğinde, ben inanmadım ve bir ay önce tüğberküloz hastalığım olmadığını ve hastalığımın 4. Aşamada olduğunu söylemiştim. Doktor de bana inanmamıştır, bir hafta sonra ben diğer merkezde röntgeni çektirmiştim ve tüberkülozdan kurtulduğuma emin olmak istemiştim. Röntgen akciğerlerimin tgemiz olduklarını göstermiştir.

До После

 

Size ilaçlarınızla tedavi görmekten önceki ve sonraki akciğer röntgenimi gönderiyorum.

Akat kimyasal ilaçlarından karaciğerim 15 santimetre büyümüştür, ben abdomen ekoskopisini çektirmitşim ve doktor dekompansasyon aşamasındaki sirozumun olduğunu söylemiştir.

Hayatımı kurtaran ilaçları icat edenlere çok teşekkür ederim ve umarım, ilaçlarınızın sayesinde karaciğerim iyileşecektir. Firmanıza saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum, Tursın Rısbekulı.